Επιλογή Σελίδας

CAD Solutions

Τομέας ανάπτυξης, διάθεσης και υποστήριξης εφαρμογών τεχνικού λογισμικού που μπορεί να καλύψει σύνθετες ανάγκες των εταιρειών από τον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα.

Απο το 1979

ACE-Hellas S.A.

Παρέχει Αποτελέσματα

Σχετικά Με Εμάς

Δραστηριοποιούμαστε σε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της πληροφορικής
και ειδικότερα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της πληροφορικής και των εφαρμογών τεχνικού λογισμικού, ενώ είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής λύσεων υψηλής τεχνολογίας στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, με βαθιά γνώση της αγοράς, ισχυρή τεχνογνωσία και άριστη οικονομική διάρθρωση.

H ACE-Hellas, με την εμπειρία και την επιτυχημένη παρουσία της στην ελληνική αγορά, έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μακροπρόθεσμες και στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους και καταξιωμένους, αλλά και πολυεθνικούς οίκους, του εξωτερικού.

Με την εγγύηση της ACE-Hellas

Η ACE-Hellas επιδιώκει να καλύπτει με τον πληρέστερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών της, με ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, που βρίσκονται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Έχοντας θέσει αυτό ως στόχο, έχει αναπτύξει μακροπρόθεσμες και στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες και διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες τεχνολογίας, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά κορυφαία προϊόντα στην κατηγορία τους και παρουσιάζοντας συνεχώς λύσεις με μοναδικά πλεονεκτήματα.

Η ACE-Hellas βασικό στόχο και όραμα έχει τη στήριξη των συνεργατών της, προσφέροντας τους σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε συνεργασία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για καλύτερα και σταθερά αποτελέσματα.

Υπηρεσίες & Υποστήριξη

Στην ACE-Hellas είμαστε υπερήφανοι για την εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας.

Από την υλοποίηση και την εγκατάσταση του εξοπλισμού, έως την υποστήριξη μετά την πώληση, η ACE-Hellas θα συνεργαστεί μαζί σας για την πλήρη υλοποίηση των απαιτήσεων σας.

Στόχος μας είναι να σας προωθήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα και να σας στηρίξουμε μέσω της Ομάδας Έργου μας και της άρτια εκπαιδευμένης μας Ομάδας Υποστήριξης.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας για εξυπηρέτηση και υποστήριξη είτε πρόκειται για μια τυπική προσφορά είτε για μια προσαρμοσμένη λύση.

Εκπαίδευση

Η ACE-Hellas παρέχει επίσης πλήρη εκπαίδευση για το πώς να χρησιμοποιήσετε το σύστημα που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη που μπορούν να αποκτηθούν από τη χρήση του.

Η επένδυση στην κατάρτιση ωφελεί την επιχείρησή σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και μια μικρής διάρκειας εκπαίδευση μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πόσο όφελος θα έχετε από το νέο λογισμικό και την εξοικονόμηση σε χρήματα που μπορείτε να κάνετε, τόσο από το χρόνο που έχετε γλιτώσει όσο και από τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε.

Η εκπαίδευση του λογισμικού είναι προσαρμοσμένη στην επιχείρησή σας και αρχίζει συνήθως στις εγκαταστάσεις σας με τις ομάδες-κλειδιά σας, και μετακινείτε online σε εικονικές αίθουσες διδασκαλίας, για σε βάθος μαθήματα γνώσης και επανεκπαίδευσης.

Δραστηριότητες

CAD Solutions

Hardware Solutions

Mobile Solutions

Η ACE-Hellas μέλος του ομίλου Quest, είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εμπορία και παραγωγή κάθετων λύσεων στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στην παροχή μηχανογραφικών λύσεων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Ευέλικτο Πλαίσιο Ανάπτυξης

Οι ομάδες μας υιοθέτουν ευέλικτες μεθόδους ανάπτυξης σε κάθε επίπεδο: σχεδιασμός-ανάπτυξη, επικοινωνία, υποστήριξη πελατών, τμήμα πωλήσεων κ.λπ.
Στόχος: Η παράδοση προϊόντων με τη μέγιστη δυνατή αξία, αποτελεσματικά και δημιουργικά.

Οι Αξίες Μας

Αριστεία στην κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

Διαφάνεια στη δημιουργικότητα.

Η εμπιστοσύνη ως κινητήρια δύναμη πίσω από μακροπρόθεσμες συμπράξεις.

Προεργασία, σαφήνεια και απλότητα.

Αποτελεσματικές Λύσεις

Ποιοτική εξυπηρέτηση, προσοχή στη λεπτομέρεια και γρήγορα αποτελέσματα.
Και με τα συνδρομητικά προγράμματα που παρέχουμε, θα παραμείνουμε δίπλα σας πολύ καιρό μετά την αρχική ανάπτυξη και υλοποίηση, με την βραβευμένη ομάδα υποστήριξης έτοιμη να σας βοηθήσει.

Μια ομάδα ποιότητας & ασφάλειας που εγγυάται συνεχή βελτίωση, ικανοποίηση του πελάτη και καλή λειτουργία

Δειτε Περισσοτερα

3

Ξεκινήστε Τώρα…

Επικοινωνία

ACE-Hellas S.A. | Integrated Solutions

CAD Solutions

Ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού.

Τα Γραφεια Μας

Αιγαίου Πελάγους 6, 15341, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Ελλάδα

Ωρες Λειτουργιας

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 – 17:00
Σαβ. - Κυρ. - Αργίες : Κλειστά

Επικοινωνια

Τ: +30 210 60 68 600
E: info@ace-hellas.com
W: www.ace-hellas.com